Shop A-merken Motorhelmen

Gepubliceerd sep. 03, 22
6 min read

Motorhelm Kopen? Ruime Keuze En Vakkundig Advies

Over de aankoop van de motor denk je lang na, welk model, de kleur, het budget wat je hebt. De aankoop van de goede helm is minstens net zo belangrijk, hij moet vooral goed zitten en daarbij passen bij jou als motorrijder. In Nederland worden er alleen maar goed gekeurde helmen verkocht.

Op deze manier wordt het hele hoofd omsloten, dit in tegenstelling tot een jethelm. Maar daarover later meer. Het enige beweegbare deel van een integraalhelm is het vizier. Als het vizier zich in gesloten positie bevindt, is het hoofd compleet afgesloten. veilig, Ook beschermend tegen kourelatief stilaerodynamisch Warm bij hete zomerdagen, Kan een opgesloten gevoel veroorzaken, Moeilijk om gesprekken te voeren met helm op, Kan problemen veroorzaken bij brildragers, Een systeemhelm is eigenlijk een helm met een systeem waarbij het kinstuk omhoog geklapt kan worden.

Motorkleding, Motorhelmen, Motorlaarzen, Motoraccessoires

Alle systeemhelmen bij Motor, Kleding, Voordeel hebben het ECE20. 05 keurmerk. Dat keurmerk is te herkennen aan de letter 'P' in het label van de helm. Dit keurmerk is gelijk aan die van een integraalhelm. Echter is het zo dat een aantal systeemhelmen enkel gekeurd zijn in gesloten positie, en niet in geopende stand.

Er zijn ook systeemhelmen waarbij die letter P is aangevuld met de letter J van Jet (ziet er uit als 'P'J'). Dat betekent dat ze ook veilig zijn bevonden in open positie en waarbij het dus ook is toegestaan deze open te dragen tijdens het rijden. Voorbeelden van dergelijke helmen zijn de Shark Evo One Dezelfde voordelen als een integraalhelm, Kinstuk is opklapbaar, Makkelijker communiceren, Mogelijkheid helm op te laten tijdens stops of pauzes Kunnen zwaarder zijn dan vergelijkbare integraalhelmen, Niet toegestaan/comfortabel om te rijden in open stand (uitzonderingen daar gelaten)Tot slot zijn er nog de jethelmen, of pothelmen zoals ze ook wel genoemd worden.

Motorhelmen

Dat wil zeggen: het hoofd zit volledig omsloten, maar het gezicht is helemaal vrij. Liefhebbers ervaren vaak met een jethelm hetgeen wat volgens hen het dichtst bij het echte 'motorgevoel' in de buurt komt. Dit omdat de rijwind met een jethelm vol op je gezicht staat, waardoor het motorrijden nog een extra dimensie krijgt.

Daarom het rijtje voor- en nadelen hieronder. breed zichtveld, Koel in de zomerverkrijgbaar in vele verschillende stijlen Geen bescherming aan de onderkant van de helm, Last van koude wind (traanogen)Last van vliegen, Minder stil, Niet ideaal voor hogere snelheden (helm kan gaan 'liften')Het beste kunt u naar een grote motorzaak gaan waar u uitgebreid kunt passen en een keuze kunt maken, maar kiest u ervoor om online te bestellen heeft dat natuurlijk ook voordelen, wij van Motor, Kleding, Voordeel verkopen veel helmen online en krijgen niet vaak een helm retour dus de klant kan vaak zelf goed kiezen en maat bepalen, dat blijkt.

Voordeelhelmen Winkel

Comments, Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Beste Motorhelm.

Als je motor rijdt, heb je passende motorkleding nodig. Het belangrijkste onderdeel van motorkleding is de motorhelm. Als motorrijder moet je een geschikte en veilige helm dragen - Motorhelmen kopen bij Servicedealer. Ga voor een helm die past bij jou als persoon, bij je motor en bij je rijstijl. Motorhelmen bestaan in drie varianten; de integraalhelm, de systeemhelm en de jethelm.

Beste Motorhelm

Hieronder lees je de verschillen en de voor- en nadelen van ieder type helm (Motorhelm kopen? - Het grootste aanbod). Bij een integraalhelm bestaat de helmschaal uit één stuk. De kin is bedekt en de helm heeft een vizier dat open kan. Integraalhelmen bestaan in verschillende uitvoeringen. Toerhelmen, sporthelmen en racehelmen. Het type motor dat je rijdt, bepaalt welke uitvoering integraal helm het meest geschikt is, maar je bent natuurlijk vrij om te kiezen.

Een integraal helm is veilig (Helmen Assortiment). Omdat de helm maar uit één deel bestaat en je kin bedekt, biedt deze veel bescherming. Helmen - Motorhelmen - Motorhuis. Je gezicht is met een integraalhelm goed beschermd tegen wind, regen en kou. Integraal helmen zijn aerodynamisch zodat je ook bij een langere rit minder snel last van je nek krijgt.

Motorhelmen - Aanbiedingen

Tenslotte zijn er veel uitrustingsopties voor integraalhelmen. Denk aan een zonneklep, ventilatiekanalen en ingebouwde communicatiemiddelen. Een integraalhelm kan je een opgesloten gevoel geven en is warm op zomerse dagen. Je kunt minder makkelijk een gesprek met je passagier voeren en het dragen van een integraalhelm kan problemen veroorzaken bij brildragers.

Motorhelm Kopen - Het Grootste AanbodScooterhelm Kopen? Altijd Lage Prijzen!

Door deze constructie kun je de voorkant helemaal openklappen. Er zijn enkele modellen waarbij je het kingedeelte 180 graden volledig naar achteren kunt bewegen. Dat betekent dat een systeemhelm in dichte positie gelijk is aan een integraalhelm, maar in open positie meer weg heeft van een jethelm. Een goede helm heeft het ECE20.

Alles Over Helmen

Motorhelmen Kopen Bij ServicedealerMotorhelm

Zo niet, dan geldt het keurmerk slechts op één manier. Door de openklapfunctie kun je je systeem motorhelm comfortabel op- en afzetten. Als je een bril draagt, is een systeemhelm ideaal. De beschermende functie is nagenoeg hetzelfde als die van een integraalhelm. Bij warm weer is het fijn om (als het keurmerk voorzien is van een ‘J’) bijvoorbeeld in de stad met het kinstuk opgeklapt te rijden.

Vrouwen MotorhelmGoedkope Motorhelm Kopen?
MotorhelmTop 10 Motorhelmen 2022

Systeemhelmen zijn door het sluitsysteem doorgaans ook wat zwaarder dan andere helmen en hebben een hogere prijs. Het deel dat je kin beschermt, ontbreekt volledig bij de jethelm. De helm is aan de voorkant als het ware open. Het beschermende effect is beperkt omdat de kaak en een deel van het gezicht niet worden beschermd door de helmschaal.

Motorhelmen - Aanbiedingen

Als de jethelm die je draagt geen vizier heeft, kun je in plaats daarvan een motorbril gebruiken. Sommige modellen hebben een verwijderbare kinbescherming. Dit is echter niet hetzelfde als een systeemhelm en het is aan te raden even uit te zoeken hoe de helm gekeurd is. Jethelmen zijn populair bij eigenaren van custom motorfietsen, oldtimers en choppers.

Je hebt een breed gezichtsveld en volop ventilatie. Ook is communiceren met een bijrijder net even wat makkelijker. Het grootste nadeel van de jethelm is dat je gezicht helemaal vrij in de wind zit. Hou er bijvoorbeeld rekening mee dat er insecten in je mond kunnen vliegen bij het rijden.

Waar Kan Je Het Best Een Goedkope, Nieuwe Motorhelm Kopen?

Het bedrijf maakte naam door helmen te maken die werden gedragen door bekende Amerikaanse motorcoureurs. Het nieuwe Multi-directional Impact Protection System (MIPS) is door Bell Helmets uitgevonden en zorgt ervoor dat – in combinatie met de juiste voering van de Bell helmen - bij een valpartij hersenletsel wordt voorkomen. Je kunt Bell Helmets kopen bij onze partner MKC Moto.

Heb jij de juiste helm gevonden? Huur dan nu jouw ideale motor bij Je kiest in verschillende Europese landen voor de motor van je dromen en huurt deze – bij particulier of dealer – met een paar muisklikken. Blijf op de hoogte van Motoshare, Volg Moto, Share opof - Een motorhelm kopen – tips en info.

MotorhelmBen je op zoek naar een nieuwe helm? Weet je niet waar moet je allemaal op moet letten? Zie je door de bomen het bos niet meer? Volg het stappenplan van om jouw perfecte helm te vinden. Dit is het eerste deel van twee welke gaat over het vinden van een helm die past bij jou en je motor en een paar vuistregels wat betreft het passen.

Navigation

Home

Latest Posts

Ik Wil Van Mijn Auto Af

Published Jan 10, 23
6 min read

Auto Verkopen Taxatie

Published Dec 31, 22
6 min read

Nieuwe Of Tweedehands Auto Kopen?

Published Nov 15, 22
6 min read