Goedkope Motorhelm Kopen?

Gepubliceerd aug. 30, 22
6 min read

Uw Motorhelmen Specialist

Zit je altijd op de racefiets maar maak je af en toe ook een rondje op de mountainbike? Er zijn ook racehelmen met een verwijderbaar klepje, die je ook goed op de mountainbike kunt gebruiken. Mountainbike helmen bieden vaak wat meer bescherming in vergelijking met andere soorten helmen. Mountainbike helmen hebben een klepje op de voorkant om je ogen te beschermen tegen takken en om de zon uit je ogen te houden bij wisselende inval in het bos.

Deze helmen, ontworpen voor downhill gebruik, hebben een ontwerp die rond het hoofd loopt en ook onder meer de kin beschermt tegen letsel - Helmen Assortiment. Deze helmen zijn ook geschikt als cross helm of BMX helm. Ook als je net leert fietsen is veiligheid natuurlijk erg belangrijk. Ook al zijn de snelheden vaak nog niet zo hoog, een ongelukje zit in een klein hoekje (Helm kopen - kleding en techniek).

Juist ook bij kinderen is het belangrijk de hoofdomtrek te meten en af te stellen zoals ook bij een normale helm is uitgelegd hierboven. Veel kinderen fietsen rond met een veel te grote helm die bij een val maar beperkt effectief zal beschermen. Vanaf 2017 is het verplicht om een speciale helm te dragen voor deze fietsen.

Motorhelm Heren

Motorhelm Kopen? - Handige Online KeuzehulpMotorhelm Kopen? Ruime Keuze En Vakkundig Advies

Deze helmen hebben een stijlvol uiterlijk, goede ventilatie en bieden natuurlijk goede bescherming - Helm Kopen?. Sommige stadsfiets helmen hebben een geïntegreerd voor- en achterlicht, waardoor je goed zichtbaar bent in het drukke verkeer. Helmen zijn in vele verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Allemaal voldoen ze aan de juiste veiligheidseisen, maar toch variëren de prijzen van €50 tot soms wel meer dan €300.

Duurdere helmen zijn een stuk lichter, hebben meer en grotere ventilatiegaten en zijn kwalitatief beter afgewerkt. Dit draagt allemaal bij aan het comfort, maar zorgt er niet voor dat een helm ook veiliger is. De fabrikanten adviseren een helm na 3 tot 5 jaar te vervangen. Impact en blootstelling van regen, zon en andere weersomstandigheden zorgen ervoor dat de materialen van de helm slijten en op die manier minder veilig worden.

Na een valpartij of aanrijding waarbij je helm een klap heeft opgevangen, is hij niet meer bruikbaar - Uw Motorhelmen Specialist. Ook als de buitenkant er nog helemaal goed uitziet, is de binnenkant van de helm vaak wel beschadigd en zal hij niet nog een keer een klap kunnen absorberen. Een aantal merken geeft in het geval van een valpartij binnen een bepaalde periode na aanschaf een korting op de vervangende helm.

Motorhelm Kopen

Motorhelmen & VizierenEen Nieuwe Motorhelm Kopen; Waar Let Je Op?

Er zijn veel verschillende soorten motorhelmen op de markt. Bij ons vind je Arai helmen, integraalhelmen, systeemhelmen, crosshelmen, jethelmen en kinder motorhelmen. Het kopen van de juiste soort motorhelm die optimaal past en beschermende is, is enorm belangrijk. Ongeacht welk type motorrijder jij ook bent. Omdat er enorm veel verschillende soorten helmen op de markt zijn leggen we hieronder kort elk type helm voor je uit (Motorhelm kopen? Ruime keuze en vakkundig advies).

Arai helmen zijn van topkwaliteit met een enorme comfort en pasvorm. Het Japanse merk is met afstand het beste helmenmerk ter wereld en daarom is dit bij ons ook de grootste collectie. Een helm van Arai is altijd handgemaakt, van de beste materialen, om zo de meest veilige en comfortabelen mogelijke helm te produceren.

Dit type helm biedt de beste pasvorm en de meeste bescherming omdat de buitenschaal uit één stuk bestaat en de wangstukken ver doorlopen in de binnenschaal. Motorhelmen. Ook als je brildragend bent kan een integraalhelm een geschikte keuze zijn. Er zijn heel veel helmen waar een uitsparing is voor jouw bril.

Alles Over Helmen

We helpen je graag bij de juiste keuze. Bij een systeemhelm kan het kinstuk omhoog geklapt worden. Hierbij wordt er onderscheid gemaakt in type keuringen. Bij een P-keuring is de helm gekeurd als integraalhelm en getest om met kinstuk gesloten mee te rijden. Indien er zowel een P- als een J-keuring op de helm zit dan is het kinstuk vergrendelbaar óf helemaal naar achter klapbaar (Motorhelmen - Ruime voorraad).

Een systeemhelm biedt meer vrijheid maakt makkelijk communiceren mogelijk. Als je brildragend bent en je wilt de bril ophouden tijdens het op- en afzetten van de helm dan is dit bij een systeemhelm mogelijk. Een jethelm is een open helm die het grootste gedeelte van het gezicht onbedekt laat. Soms voorzien van een vizier, eventueel gecombineerd met een geïntegreerd zonnevizier - Motorhelmen voor mannen.

Sommige jethelmen bieden meer kaakbescherming doordat ze verder richting mondhoek doorlopen. Dit type helm is geschikt voor cross of enduro rijden. Er is meer kinruimte voor een betere ventilatie. Allroad helmen hebben vaak een afneembaar vizier en hierdoor kan de helm ook met crossbril gebruikt worden. Kinderhelmen hebben een kleinere buitenschaal waardoor ze ook lichter zijn.

Goedkope Motorhelm Kopen?

Een goede pasvorm is belangrijk voor de veiligheid om goed beschermd met je kind te gaan motorrijden. De buitenschaal kan gemaakt zijn van verschillende materialen, waaronder polycarbonaat, carbon en glasfiber. Het gebruikte materiaal heeft invloed op de veiligheid en levensduur van de helm. Wil jij een motorhelm kopen? Wij hebben een groot assortiment motorhelmen die je eenvoudig via onze website kunt kopen.

Zo vind je bij ons motorhelmen van de merken Arai, AGV, Alpinestars, Dainese, HJC, Schuberth en nog veel meer. Met een 4+ (uit 5) sterren van Google, gebaseerd op meer dan 300 beoordelingen kun je vertrouwd jouw motorhelm bij ons kopen. Je bent uiteraard ook welkom om langs te komen in onze winkel voor een passend advies over pasvorm, type en materialen.

Helmen Kopen Met 24 Uurs LeveringMotorhelmen - Aanbiedingen

Onze ervaren specialisten geven je graag advies. Omdat pasvorm, comfort en veiligheid samen gaan! Welk type motorrijder je ook bent, bij Termaat Motoren vind je de helm die bij je past! Ook voor een kleiner budget hebben wij een ruime selectie aan motorhelmen die in de outlet zijn en daardoor super voordelig.

Motorhelm Dames

Om een goede indicatie te krijgen van jouw helmmaat werkt het opmeten met een meetlint het allerbest. Hiervoor is het juiste meetpunt het grootste gedeelte van het hoofd, net boven de wenkbrauwen. Het aantal centimeters dat je meet geeft alvast een indicatie. Door het meten een aantal keer te herhalen heb je een meer accurate meting.

Bij een motorhelm kan de maat op twee manieren worden aangeduid. Er wordt gebruik gemaakt van letters, ofwel cijfers. In beide gevallen refereert de maat naar de hoofdomtrek in centimeters. Nadat je een indicatie hebt van de juiste maat motorhelm gaat het puzzelen gewoon verder. De ene helm is namelijk de andere niet en hoewel je dat misschien niet direct verwacht gaat dat zeker op voor de pasvorm.

Grofweg zijn er drie pasvormen waar helmfabrikanten gebruik van maken. Dat zijn een ovale, rond-ovale, of rond vormige helmschaal. Door zelf in de spiegel te kijken kan je bepalen welke het beste geschikt is. Wanneer je hoofd in verhouding langer is dan breed, dan zal een ovale pasvorm het beste staan.

Scooterhelm Kopen? Altijd Lage Prijzen!Omdat die pasvormen zo verschillen raden we je aan om in eerste instantie naar de pasvorm te kijken, voordat je jezelf blindstaart op de looks van de helm. Een nieuwe motorhelm zit goed als die in het begin voor het gevoel eigenlijk aan de strakke kant zit (Motorhelmen - Grootste aanbod top merken). Rondom het hoofd moet hij goed aansluiten en geen (pijnlijke) drukpunten geven.

Meer van Autovergelijker

Navigation

Home

Latest Posts

Ik Wil Van Mijn Auto Af

Published Jan 10, 23
6 min read

Auto Verkopen Taxatie

Published Dec 31, 22
6 min read

Nieuwe Of Tweedehands Auto Kopen?

Published Nov 15, 22
6 min read